?

Log in

No account? Create an account

Няколко снимки от миналия месец - Look, someone's on that tree

Oct. 1st, 2010

02:26 pm - Няколко снимки от миналия месец

Previous Entry Share Next Entry

Няколко снимки от миналият месец не намерих ред и място да бъдат публикувани на време. Днес назря момента.

Първата е от изложбата на котки провела се във Варна, в Двореца на спорта миналата седмица. Повечето котки бяха от сивите (явно сега те са на мода), но имаше и един два сфинкса, както и една огромна с много дълга козина, чиято порода не ми стана ясна, но беше върха. Снимката обаче показва една розова котка (за съжаление цвета е малко неясен, защото я заснех с камерата на телефона), само дето котето беше толкова изплашено и озлобено, че дори на снимка се вижда агресията:

Изплашено коте

Втората снимка е направена пак през миналата седмица, пак с телефона. Този ъгъл на падане на слънчевата светлина става все по-късен и по-късен... усещам как ми става все по-студено и по-студено:
Късно утро


Стига толкова снимка. Друг път - пак.

Между другото нещо много неприятно забелязвам, питон скрипта, който бях написал за попълване на картинките в постовете не работи така добре вече, от как преминах на новата версия на GTK/Гном и Питон, питам се къде ли се чупи. Като цяло си беше глупава идея, да ползвам графичен инструмент, просто исках да е универсален (тоест да може да се ползва от всеки) и в стремежа си към това пропуснах факта, че GTK както и bindings към GTK от питон еволюират доста стремглаво точно в момента и има голяма вероятност всичко изведнъж да спре да работи. Тези дни вероятно ще се наложи да пренапиша инструмента с друг, отлежал и доказал себе си похват.