?

Log in

No account? Create an account

Истината зад рекламата - Look, someone's on that tree

Nov. 28th, 2010

11:09 pm - Истината зад рекламата

Previous Entry Share Next Entry

Преди време споделих за малкия подарък от Clinique. Сториха ми се много добри, но това за съжаления трая по-малко от седмица. Много бързо кожата ми реагира негативно, зашеметяващо бързо всъщност, появи се цялостно зачервяване, сякаш съм стоял над вряща тенджера с боб. Въпреки високата си цена, продуктите не се оказаха нито по-подходящи за мен, нито по-добри. Напротив, оказаха се много по-лоши. За да съм сигурен за какво говоря направих експеримент, като всеки добър скептик, спря ги за две седмици и после пак пробвах - нада! Същото се получи, една седмица мека гладка кожа и след това - зачервявания.

Едно трябва да кажа тук, да е напълно ясно - който иска да си купи, нека си купи, не са много скъпи и са добър 'entry level' по пътя към прахосване на пари. Но не очаквайте чудеса. Тези митични истории с това как микро липидни капсули доставяли безценни вещества в дълбочината на кожата да ги разправят на баба ми! Истината е съвършено проста, я достигне нещо до подходящите места, я не, но дори и да достигне я се метаболизира правилно, я не, а дори и да се метаболизира правилно, я е достатъчно, я не. Нека изпитва тялото и кръвта ви недостиг на нещо си, па чакайте кожата да се захранва чрез кремове.

В този ред на мисли, ефективността на помадите на Clinique е почти същата като да се полеете с газирана вода.

И понеже някой някъде беше споменал и за "почистването на кожата с естествени масла" - ойдете се гръмнете, преди да се намажете с смес от зехтин и рициново масло и да се наведете над тенджерата с врящия боб. И между другото крайния ефект е същия - зачервяване на кожата, ставате като домат. Един вид - узрявате.

Та следващия, който реши да ми купи/подари/предложи крем за 100 лева на бурканче ще го изяде. Немит.

Tags: