malwk (malwkgad) wrote,
malwk
malwkgad

Социопатия и гранично разстройство на личността

...от това страдали хората, които пишат в блогове и форуми.

Вестта от Весела. И оригиналната статия тук.

Особено ме израдва следния откъс:

Другият тип е "тъжен гей", като в тая група се причисляват и немалко жени. Тук неудовлетвореността произтича от обърканата сексуалност, неколкократни неуспешни опита за отслабване, жалък личен живот, акне, мазна коса.


Наистина забавно. Какъв невероятен разбирник е този автор бе ейй...
Сега ще стане смешно (обещавам да бъда напълно в тон със статията на въпросния господин и да оправдая напълно очакванията и тезата му)

Така, това в дясно е въпросния Зюмбюлев:

Зюмбюлев

Сега да се върнем на идеята от отвратителния външен вид (акне, мазна коса, затлъстяване, изобщо непривлекателен външен вид и свързаните с това неуспехи в личния живот). Толкова за дебелината и отблъскващия външен вид на блогърите. Между другото познавам (вкл. лично и интимно даже) блогъри които са толкова привлекателни, колкото и модел от кампанията на D&G.

Като стана дума за злоба и неоправдана агресивна оценка въпросният автор не се е въздържал в списването на хули и гнусотии, просто не го е направил в Интернет, а на тракащата си машина. Главен редактор О МАЙ ФАКИНГ ГОД! Но това прави ли го по-малко злобен агресивен и смотан? мнеееее не мисля:)

Сега, след като вече съм доказано отслабнал, излекувал съм си акнето, открил съм подходящ шампоан (и всекидневното къпане като идея и приложение), личният ми живот е задоволителен, а сексуалната ми ориентация отдавна определена и затвърдена, какво ще правя я.... освен да спра да блогвам, друго не виждам. Защото иначе как аджеба ще се впиша в рисунъка на гу'син Зюмбюлев.

Всъщност обещах да съм му верен фен и да се придържам към неговия постулат: ето какво имам да му кажа аз (ха дано го прочете)

Виж какво жалък нещастен дребен лигльо, хората когато пишат (вкл. и в блоговете си) е възможно да "влизат в образ" и да защитават и изказват тези, които не са техни или не са им присъщи с цел усилване на ефекта на въздействие, противопоставяне чрез крайности и разни други идейни похвати, Вие, дрисльо такъв, също така сте използвали не малко от тези злобни похватчета в лайняната си статийка, от която си личи не само колко тъпа е българската вестникарска журналистика по отношение на толкова много неща, но и лично Вие колко прост (по липса на друга дума) сте, що се касае до интерпретиране на информацията. Ако не друго, сляпото цитиране на отделни фрази на "експерти" извадени от контекста, липсата на противопоставяне (тоест изказване на алтернативна теза (понякога наричана анти-теза) засягаща въпроса и евентуалното й оборване след това за да се затвърди основната теза) могат да бъдат само и единствено интерпретирани като липса на журналистическа безпристрастност, липса на професионализъм, липса на каквото и да било, включително човешко любопитство за "другата страна".

Истината е, че статията Ви е просто скърпено точно копие на злобните, нещастни осакатяващи всяка човещина форумни изцепки, преписано в печатно издание, за увеличаване на таргетираната аудитория, с което, уважаеми, Вие доказахте собствената си теза; Вие сте наистина едно влечуго, с липсващ морал и ценности и определено имате нужда от отслабване и разкрасяване. Но понеже е късно за това, защо да не си излеете злобата на страниците на вестника. Nice and easy.

-----------------
Искам да подчертая, че не изключвам възможността авторът да е използвал крайността като литературен похват именно с цел да провокира по-силен отзвук/интерес, някои хора си умират да бъдат четени и коментирани:) В този случай проработи, браво Бобсън!

-----------------
Искам да кажа и че аз печатни (а и електронни) издания не чета, особено пък български. Новините в България много слабо ме интересуват и ако е нещо наистина голямо и значимо, със сигурност ще се чуе из блогосферата. Пумиите които се изливат всекидневно из дневник, монитор и така нататък модерни агенции дори само със заглавията си втрещяват, нямам намерение да губя мигове от живота си с такива глупости.

The twilight zone season 1 (1985) is here! Yes YES YES!

Между другото току що получих предложение за секс онлайн. Какво ли значи това... сигурно че вече не съм нещастен и злобен .... мамка му...или че поне много скоро няма да бъда хахахахах


Мисля да си лягам след малко, но първо трябва да направя някои неща по кредитните карти и разни други сметки, много я мразя тази работа, жалко, че все още не мога да намеря начин напълно да автоматизирам този процес...

Утре е великият ден, началото на моето лято! Нямам търпение!

Лято

Лято
Subscribe

 • goodbye LiveJournal

  I am sick and tired of you LiveJournal. You want me to pay for subscription in the same time as you are filling my inbox here and in my email with…

 • Storm!

  Very nice poem by Tim Minchin. I advise anyone who understands English to hear it. I bet most of you know at least one 'Storm'.

 • Torchwood is coming back!!!

  Oh, and by the way LiveJournal is so spammy these days, it is ridiculous! I am not the gatekeeper of my f**king blog! If I wanned to do spam…

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 1 comment